huisstijl

Conceptuele vormgeving

Handwerk, knippen, plakken, snijden, lijmen en creatief aan de slag om een uniek beeld te maken dat aansluit bij het thema van de maand. Dat is wat ik mag doen voor Deep Impact - een event voor tieners. 

De inspiratie komt door door te denken over het thema, maar altijd wordt er driedemensionaal gewerkt met letters, dat is het terugkomende element. Voor het komende event staat er iets op de rol met beweging... Benieuwd? Hou deze site in de gaten!

De reactie van de opdrachtgever: "Te gek. het ziet er heel mooi uit en inderdaad herkenbaar! Leuk om zo'n stijl neer te zetten en te zien ontwikkelen. Big thumbs up for you"!!

Ook de beweging is ondertussen in beeld gebracht, een vormgeving waarbij de verf in beweging is gekomen en een nieuw beeld heeft gevormd. Kleur niet strak binnen de lijntjes maar laat je natregenen en de verf vloeien, zie uit naar de mooie creaties die dan ontstaan. Om te lezen wat op de flyer van 'Dare you to move' staat moet je in beweging komen door de flyer of je hoofd te draaien!

De reactie van de opdrachtgever:"WOW! The best has yet to come zie ik al... geweldig. Zo happy met mensen als jij!"

 

1 TheCity vormgeving poster2 TheSilverEdition vormgeving flyer3 DareYouToMove detail flyer
3 DareYouToMove vormgeving flyer5 Next Level flyer

Ga terug