OVER Jorinde Grandia

Laten we kennismaken.

Ik ben Jorinde Grandia (1986). In oktober 2012 ben ik gestart met Joor Design, voor conceptontwikkeling en grafische vormgeving

 

Opleiding

Mijn passie voor vormgeving openbaarde zich op het Nimeto te Utrecht, een school voor creatieve ruimtemakers. Tijdens deze opleiding ontdekte ik dat mijn kracht ligt in het verzinnen van creatieve concepten. Daarom koos ik ervoor om verder te studeren in deze richting. Tijdens mijn opleiding Communicatie en Multimedia Design (specialisatie Interactie Ontwerp) aan de Avans Hogeschool Breda, vormde het conceptdenken zich steeds meer. Na deze opleidingen ben ik al snel als zelfstandige aan de slag gegaan, en heb sindsdien nooit zonder opdrachten gezeten.

Mijn kennis van Interactie Ontwerp, neem ik mee in de vormgeving die ik verzorg. Vragen die daarbij aan de orde komen zijn: Wie zijn je klanten? (doelgroepen), Wat voelen en denken ze? (costumer journey) en Hoe willen ze jouw product of dienst gebruiken? (user story’s). Zo zorg ik ervoor dat het ontwerp niet alleen mooi is, maar een stevige basis heeft en prettig is in gebruik.

Ervaring

Als zzp’er geniet ik van de afwisseling in mijn werk: van een uitdagend concept tot een busreclame, en van een nieuw logo en huisstijl tot een compleet uitgedachte website. Mijn ervaring is dat mooie eindproducten ontstaan door goed contact met mijn klanten. Dat betekent dat ik goed luister naar de wens van mijn klanten en gedurende het proces veel afstem via mail of telefoon.

Ik sta te trappelen om voor zowel bestaande als nieuwe klanten veel mooie producten te ontwikkelen! Wil je meer weten, of vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met mij op!

 
Jorinde Grandia van Joor Design
 

Klanten van Joor Design

Ik werk vanuit Dordrecht, maar heb klanten vanuit het hele land.
Enkele opdrachtgevers zijn:

 
 
 

Nuchter - Ontzorgt - Denkt mee

Stel hè, je zoekt een nuchtere vormgever die met je meedenkt, goed en snel werkt en altijd vriendelijk blijft (zelfs als jij voor de dertigste keer iets wilt aanpassen). Dan kun je denken, die bestaan niet of ze zijn niet te betalen. Maar niets is minder waar! Eigenlijk houd ik het liever geheim maar Jorinde Grandia van Joor Design is die vormgever. Ze is een kei in haar vak en neemt je heel wat zorgen uit handen. Ik heb bij Tearfund jaren prettig met haar samengewerkt en houd haar nummer altijd bij de hand!


Suzanna Blackmore | (voormalig) Communicatieadviseur en persvoorlichter Tearfund Nederland
 
 

Aan de slag

Ben jij er helemaal klaar voor en wil je Joor Design aan het werk zetten voor jouw merk of bedrijf? Of heb je juist nog wat vragen ter verduidelijking? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord.